Tirsdagens trening

Posted: 2012/08/02 in Helse, Trening og kosthold
Tags: , , , ,

For litt over en uke siden kom jeg på en måte som kanskje ville gjøre jogging litt mer spennende. Jeg hater jogging og har ikke jogget siden 1999. Siden det er så mange som har mast på meg om å jogge så måtte jeg finne på noe… Og da måtte jeg gjøre det «my way», og det er med «loaded carries» konseptet.
Valget ble tabata-jogging med en clubbell på 9kg. Jeg valgte en intervall som utgjorde 3 minutter som jeg skulle bruke til rask gange og ha clubbell på skuldra, og 2 minutter hvor jeg skal ta den i hendene og jogge.

Gikk opp i baneheia og tok to runder på drøye 35 minutter. Det var ufattelig tungt, men hver gang jeg måtte jogget så presset jeg meg mentalt med å tenke «bare et minutt til» osv… De tre minuttene med rask gange ga meg litt pust tilbake, men kroppen måtte jobbe med den ekstra vekta og bakkene. Igjen… fikk jeg noen rare blikk, hehe.
På vei hjem fra baneheia så gikk jeg gjennom ravnedalen. Det var helt tomt for folk der, så da tok jeg likeså godt to sett med swipes på hver arm. Nå er jeg støl i rompe og triceps 🙂

Comments
  1. jeg må begynne å trenne igjen… denne sommer det har vært vel for mye god mat og god vin 😦

  2. wabby80 says:

    Lov å sluntre litt i sommer 🙂 Har selv hatt et godt inntak av vin og øl, men har klart å lure meg ut på treningssenteret 1-2 ganger i uka, og sykler generelt mye om sommeren. Til og fra byen, til venner osv… Kroppen har sagt nei til trening, men samvittigheten har tvunget meg. =)

  3. he he… ikke no så enkelt når mamma lager fantastisk mat og jeg syklet bare til vei til venner for en litt cava 🙂
    fortsette å skriv, du er litt av en inspirasjon, B

  4. wabby80 says:

    Takker 🙂 Slike tilbakemeldinger gjør at man har lyst å skrive mer. Ha en finfin helg!