InBody Tests

Velger å legge ut min progressjon på nettet. Intressant for dem som gjør det samme selv og for min egen del.

Hadde egentlig som mål å ta dem med jevne mellomrom, men det har blitt litt adhoc. Første InBody-test ble tatt ca etter ett år med trening. Jeg angrer veldig på at jeg aldri fikk tatt en før jeg startet å trene, for da hadde jeg sett enda større endringer enn det jeg gjør nå.

Dette er min første test etter å ha trent et år. Resultatene var ikke så gale. Mål for nestegang var å få ned bukfett (oppe til høyre) og fett, samt generell økning i muskler.
InBody test 15.9.2010

——
Nesten alle mål nådd, fett og bukfett gikk ned og det gjorde faktisk muskler også.  Selv om jeg har økt i vekt, så er årsaken der bedre teknikk og flinkere til å aktivisere musklene. I tillegg ser jeg at muskelforholdet mellom øvre og nedre del av kropp har fått litt ubalanse. Typisk gutteting som fokuserer formye på overkropp. WHR gikk ned et poeng, det er utrolig bra da den er en tøff nøtt. Neste mål er å gjevne ut ubalansen og fortsette å gå ned i fett og prøve å øke muskler.
InBody test 15.12.2010

——
Oi oi! Nå snakker vi. Utgjevnet ubalansen, økt muskelmasse og redusert fett og bukfett. WHR enda mer ned! Denne gangen var fokus mer på ben. Visste du at ved å trene ben blir det lettere å trene overkropp også? Dette pga økt endorfiner osv. Rått! Føler at treningen går riktig og øvelsene nå er mer fokusert på hele kroppen! Gleder meg til neste InBody test, håper bare ikke sommeren ødelegger. Neste mål – fortsette å redusere fett og øke muskler. Håper å knekke WHR enda mer.
InBody test 23.3.2011

——
Da var ny test utført. Resultatene var noe uforventet, men har ikke klart helt å bestemme meg om jeg er fornøyd eller ikke. Men fettmasse har gått ned, men det har dessverre muskelmassen også. Årsaken til dette er nok øl og mindre strukturert spising i sommer. Selv hadde jeg faktisk trodd på økt fett, men tror all sykling om sommeren har kompensert for dette.
Så… Mål til neste test er å spise spise spise enda mer! Proteinrikt ikke minst. Starte på ZMA igjen da dette er med på å hjelpe kroppen med opptak av viktige vitaminer og proteiner. Men er veldig fornøyd med to punkter; Utviklet overkropp og under normal på antall kg fett. 🙂 Så noe bra kom det ut av det.
Neste mål – økt muskelmasse, ca beholde fett i kg, redusere fett i prosent.
InBody test 18.08.2011

——
Årets siste test i 2011 er nå utført. Jeg må si jeg føler meg sykt fornøyd. Denne perioden har jeg hatt en uregelmessig kost, men har klart å endre kostholdet mitt litt i retning lavkarbo. Med dette vil jeg bare si at jeg bruker lavkarbo prinsippet som retningslinjer, jeg lever og ånder ikke for det 🙂 Uansett, jeg håpte på økt muskelmasse og reduksjon i fett. Dette klarte jeg igjen! Et tegn på at funksjonell trening hjelper meget! Jeg er heller ingen cardio person som løper eller driver med spinning. Dette er bare kult!
InBody test 16.11.2011

——
Da har det vært 5 måneder siden forrige test og resultatene må jeg si meg fornøyd med, spesielt med tanke på omstendighetene. Det var tre ting jeg var spesielt fornøyd med; økt muskelmasse på 1,1kg(!), økt i protein- og mineralinnhold i kroppen  og SMM (muskelsammensetning) over normalt. Dette er nå tidenes beste måling iflg han jeg bruker til testene, selv føler jeg meg at det kunne vært bedre. Men de sier at man skal godt gjøre å legge på seg mer muskler på så kort tid. Så da er jeg nok happy 🙂 Mål til neste gang er mer muskler, litt mindre fett og fortsatt ha SMM over normal.
InBody test 12.04.2012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s